Новини
Інфраструктура

За ніч у Славуті сталося три “теплові” аварії

Вихідні виявилися непростими для комунальників міста. За минулу ніч сталося три значних поломки, над усуненням яких  працюють бригади працівників КП «Славутське ЖКО».

Так, у ніч з 12 на 13 лютого у котельні за адресою вул. Козацька 41, вийшов з ладу з один із котлів. Причина поломки – розрив труби у когнітивній частині котла, роботу якого було призупинено до повного усунення несправностей. Попри збільшення потужності іншого, робочого котла, жителі навколишніх будинків та приміщень не відчули незручностей у подачі централізованого опалення.

Проблемною була минула ніч і для котельні, що по вул. Здоров’я, 11, де вийшли з ладу підшипники на пальнику котла. Бригада працівників ЖКО  працює над ліквідацією проблеми. При цьому, забезпечення теплом мікрорайону, який обслуговує дана котельня, не припинялося, повідомляє прес-служба Славутського МВК.

Водночас, ще одна бригада працівників, незважаючи на температуру надворі, оперативно працюють на вул. Лісна, 3, де стався прорив теплотраси, у результаті якого мешканці будинку залишилися без тепла. Максимально задіюючи усі сили та техніку, комунальники обіцяють якнайшвидше відновити подачу теплопостачання.

 

Автор: Тетяна Новак