Новини
Спорт

Шепетівчани перемогли у двобої з любарськими хокеїстами

Не минуло і двох тижнів, як знову в парку відпочинку Шепетівки можна було спостерігати за товариською зустріччю з хокею між командами місцевих любителів Шепетівки та спортсменів-аматорів Любара Житомирської області. Зустріч було присвяченадо 73-й річниці визволення м.Шепетівки від фашистських загарбників.

Тижнем раніше цікоманди вже зустрічалися  у Новоград-Волинському і тоді перемогу святкували наші земляки з рахунком 7-1. Отже любарці приїхали за реваншем.

Гра зібрала чималу кількість глядачів, які протягом усієї гри, не зважаючи на мороз, підтримували своїх улюбленців.

Сам матч проходив в інтенсивному темпі з великою кількістю боротьби на кожному клаптику поля, що і підтвердив розвиток подій.  Протягом першого періоду команди обережно намагалися йти у перед, більше уваги приділяючи захисту, тому основна боротьбі проходила в центрі. Але в одній з контратак на 7 хвилині гри шепетівчанам вдалося відкрити рахунок. Любарці відразу забажали відігратися та протягом наступних 5 хвилин пропустили ще дві шайби. Рахунок став 3-0 на користь шепетівчан. В цей період гра гостей в атаці в основному будувалася на ударах здалеку: один з таких ударів на 15-й хвилині першого періоду дозволив їм відіграти одну шайбу та ще за дві хвилини рахунок став 3-2. Але за хвилину до кінця періоду шепетівчани також дальнім ударом зуміли збільшити розрив до двох голів та пішли на перерву з рахунком 4-2 на свою користь. На початку другого періоду  шепетівчани пішли на штурм воріт суперника та вже до 5 хвилини гри збільшили рахунок майже до розгромного – 6-2. Та в заключній п’ятихвилинці любарці провели свої дві шайби і перед третім заключним періодом перевага шепетівчан знову скоротився до 2 шайб. Останній період виявися найбільш важким для обох команд та цікавим для глядачів. Вже на третій хвилині періоду любарці забили свою п’яту шайбу та скоротили відставання від шепетівчан до мінімуму – рахунок став 6-5. І хоча протягом часу, що залишився до кінця гри, команди мали шанси забити ще не одну шайбу, але рахунок залишився незміннимі шерпетівчани перемогли.

 

Джерело: сайт Шепетівської міськради

 

Автор: Алла Самойленко