Новини
Кримінал

П’яного водія-вбивцю затримали “по гарячих слідах”

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 лютого, близько 17.20 години в місті Славута по вулиці Поліській.

За попередньою інформацією, 59-річний потерпілий йшов по узбіччю дороги. «ВАЗ», який рухався в попутному напрямку, наїхав на чоловіка, після чого зник з місця події. Від отриманих травм славутчанин помер на місці.

Працівники Славутського відділу поліції оперативно зреагували на повідомлення про автопригоду і затримали зловмисника на трасі за межами міста. На автомобілі було чимало пошкоджень, характерних для ДТП: розбите лобове скло, здерта фарба тощо. 22-річний водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Тепер згідно ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України молодику може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі.

Ще одна ДТП із летальним наслідком сталася вчора близько 19.40 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Западинці Красилівського району. 42-річний водій мікроавтобуса «Мерседес Спринтер» наїхав на 24-річного місцевого жителя, який лежав на проїжджій частині дороги. Молодий чоловік помер на місці. Водій транспортного засобу був тверезий. Наразі експерти з’ясовують, що призвело до того, що потерпілий опинився на дорозі: алкоголь чи негаразди зі здоров’ям. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак