Новини
Події

Рятувальники Хмельниччини вчора допомогли водіям двох вантажівок і витягли рейсовий автобус зі снігового замету

Зранку 14 лютого, о 09:14, на пункт зв’язку 36-го Державного пожежно-рятувального поста ГУ ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення від водія вантажного автомобіля MAN про те, що на автошляху смт.Теофіполь-с.Поляхова, поблизу с. Лідихівка, його автомобіль не може самостійно проїхати окрему ділянку дороги (виїхати на пагорб), внаслідок чого рух за напрямком смт.Теофіполь-с.Поляхова паралізований, що не дає можливості рухатись автомобільному транспорту.

На місце події терміново прибуло відділення рятувальників, котрі за допомогою тросів та автомобілів підвищеної прохідності провели буксирування автомобіля МАN до місця, звідки він самостійно продовжив рух. Таким чином, рух транспорту на автодорозі був відновлений.

А вже увечері, о 19:38, на пункт зв’язку 9-ї пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення від жителя м.Хмельницький про те, що поблизу с.Бронівка Волочиського району вантажний автомобіль «Mersedes-Benz» з’їхав з дороги на узбіччя та застряг в сніговому заметі. Самостійно виїхати на дорогу водій не в змозі.

Невідкладно на місце пригоди виїхали рятувальники 26-го державного пожежно-рятувального поста. За допомогою тросу для буксирування вони витягли автомобіль із замету на проїжджу частину дороги. Постраждалих внаслідок пригоди немає.

Того ж вечора о  20:10 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення  від водія рейсового автобуса «ПАЗ»  про те, що рухаючись автодорогою з м. Кам’янець-Подільський до смт. Чемерівці через с. Цикова в напрямку с. Вишнівчик неподалік с. Слобідка Смотрицька, не оцінивши стан дорожнього покриття, автобус занесло на узбіччя в сніговий замет. В автобусі знаходились водій та п’ять пасажирів.

Невідкладно на місце пригоди прибули рятувальники 20-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС у Хмельницькій області, які за допомогою буксирувального тросу та автоцистерни підвищеної прохідності витягли автомобіль на проїжджу частину дороги та надали допомогу пасажирам, оскільки автобус безперешкодно міг рухатися далі. Травмованих та постраждалих внаслідок пригоди немає.

Інформація ДСНС у Хмельницькій області

 

Автор: Алла Самойленко