Новини
Кримінал

У Городку на Хмельниччині хлопець викрав авто

У ніч на 14 лютого в місті Городок по вулиці Грушевського невідомий викрав «Renault Kangoo». Місцеві правоохоронці оперативно розшукали автівку та встановили особу зловмисника.

Автомобіль на деякий час залишився незамкненим із ключами всередині. Цим скористався 20-річний місцевий житель, який проходив повз. Не довго думаючи, хлопець сів у автівку і поїхав до свого товариша в село Солобківці сусіднього Ярмолинецького району. А це близько 40 кілометрів від Городка. Там машина зламалася, тож горе-крадію довелось повертатися додому попутками.

Тим часом вранці до Городоцького відділу поліції надійшло повідомлення про викрадення «Renault Kangoo». Правоохоронці одразу ж розіслали орієнтування своїм колегам із сусідніх районів. До пошуків підключили сільських голів. І саме від солобковецького сільського голови надійшло повідомлення, що викрадений автомобіль перебуває у них в селі. Ця інформація підтвердилась, згодом встановили і особу викрадача. Молодик свою причетність до скоєння злочину не заперечував.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Інформація Сектору комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Алла Самойленко