Новини
Суспільство

Консультації з правових питань хмельничани можуть отримати у центрах зайнятості

Меморандум, який передбачає тісну співпрацю між Хмельницьким обласним центром зайнятості, регіональним та місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області, було укладено у останні дні минулого року.

Основне завдання співпраці — утворення у центрах зайнятості дистанційних пунктів консультування від місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Обладнане робоче місце для фахівця-юриста, у якого б відвідувачі центрів зайнятості могли безкоштовно отримати консультації з будь-яких правових питань та роз’яснення законодавства, має з’явитися у кожному з територіальних підрозділів обласної служби зайнятості.

У Хмельницькому такі точки доступу до безоплатної правової допомоги працюватимуть на базі районного і міського центрів зайнятості: кожного першого вівторка місяця — районного (вулиця Проскурівська, 7), кожного другого — міського (вул. Пилипчука, 17/1). Найближчі консультування відбудуться 7 і 14 березня.

Нагадаємо, що за безкоштовною юридичною допомогою хмельничани завжди можуть звернутися у Хмельницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги (вул. Соборна, 75, 2 поверх, тел. 65-77-88).

Автор: Тетяна Новак