Новини
Кримінал

Наркотики, зброю та підроблені документи вилучили правоохоронці у хмельничанина

Марихуану, метадон, пристрої для вживання наркотиків, а також зброю та декілька підроблених паспортів — усе це зберігав удома раніше судимий мешканець обласного центру.

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів» Кримінального кодексу України працівники управління протидіїнаркозлочинності ГУНП спільно з колегами з Хмельницького відділу поліції провели санкціонований обшук у будинку 34-річного місцевого жителя.

Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з наркотиками, але на шлях виправлення не став. Під час обшуку у нього вилучили декілька пакетів і згортків з марихуаною, близько 3 грамів сипучої речовини білого кольору (попередньо — метадон), два саморобні пристрої для вживання наркотиків, а також пістолет для відстрілу гумових куль «ZORAKI» з ознаками переробки та декілька паспортів громадянина України, які теж мають ознаки підробки. Усі ці речі працівники поліції вилучили і направили на експертизу.

Наразі слідчі дії в рамках кримінального провадження тривають. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.

Джерело: сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак