Новини
Події

Хмельницькі митники приймали гостей з Німеччини

У Хмельницькому керівники та провідні фахівці Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення ДФС зустрілися з керівником проекту TWINNING Райнером Бойселем та представником Митної служби при Посольстві ФРН в Україні Ральфом Малхіним.
Німецьких гостей ознайомили з презентаціями щодо використання програмного комплексу АСМО «Інспектор» в процесі спеціалізованої підготовки, специфіки роботи операторів аналізу рентгенівських зображень, отриманих за допомогою скануючих систем, дресирування службових собак за допомогою клікера та загалом методиці та практиці протидії порушенням митного законодавства в Україні.
Зацікавили представників Митної служби ФРН перспективи розгортання діяльності Регіонального навчального центру ВМО та Регіонального кінологічного навчального центру ВМО у місті Хмельницькому, адже тут розгортаються хороші можливості з реалізації багатьох сучасних методик та перспективних напрацювань.
Керівник проекту TWINNING Райнер Бойсель проінформував працівників Департаменту СПКЗ про основні завдання та напрямки проекту TWINNING. Також, було обговорено технічні можливості та кадровий потенціал Департаменту, зокрема, стосовно реалізації на його базі проекту підготовки посадових осіб митниць ДФС для  використання програми європейської митної інформаційної системи NCTS (New Customs Transit System) як інструменту управління ризиками.
У ході візиту було розглянуто ряд питань подальшої співпраці між Департаментом СПКЗ та Митною службою ФРН.

Інформація ТО ДФС у Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко