Новини
Кримінал

У Славуті сталося вбивство

Подія сталася 17 лютого у райцентрі Славута Хмельницької області. Підозрюваний разом із 44-річним потерпілим розпивав у себе вдома спиртне. У ході застілля між чоловіками виникла суперечка, яка переросла у бійку. Підозрюваний схопив зі столу ножа і наніс декілька ударів опоненту в шию та груди, від чого останній помер на місці.

Після скоєного зловмисник спокійно заснув, а потім, зрозумівши, що накоїв, почав замітати сліди злочину: ретельно помив підлогу і закривавлені речі, а тіло поклав у великий поліетиленовий пакет для сміття і замотав скотчем.

Підозрюваний мав намір позбутися його, але через травму ноги не зміг самотужки винести тіло з квартири. Зрозумівши, що приховати злочин не вдасться, він повідомив про те, що сталося до поліції.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК та оголосили йому про підозру за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років, повідомляють у поліції Хмельниччини.

Автор: Алла Самойленко