Новини
Суспільство

Хмельничани і переселенці зі Сходу прибули до “Берега надії”

Рекреаційний центр сімейного типу по відновленню здоров’я дітей-інвалідів та інших груп населення з обмеженими можливостями «Берег надії», що у Головчинцях Летичівського району, уже вдруге у цьому році зустрічає гостей із Хмельницького. Цього разу оздоровляться та відпочинуть 24 хмельничанина, з яких 11 переселенців зі Сходу України та стільки ж  хмельничан з обмеженими фізичними можливостями разом із двома супроводжуючими.
На відпочиваючих чекають курс оздоровчих процедур, пізнавальні екскурсії та цікаве дозвілля. І все це абсолютно безкоштовно. Відпочинок повністю фінансується з міського бюджету.
За словами самих відпочивальників: можливість оздоровитися на лоні природи, ще й безкоштовно – приносить користь, подвійне задоволення та незабутні враження.
Та головні переваги «Берега надії» – мальовничі пейзажі і свіже лісове повітря, що є найкращими ліками від недуг. Також на відпочиваючих чекає курс лікувального масажу та комплекс лікувальних фізичних вправ.
Загалом впродовж 12 заїздів 2017 року планується оздоровити близько 330 осіб. Як завжди працівники Центру прикладуть максимум зусиль для забезпечення їх змістовного дозвілля та надання оздоровчих послуг, повідомляє міська рада.

Автор: Алла Самойленко