Новини
Суспільство

Водіям Хмельниччини сьогодні краще утриматися від поїздок через пропускний пункт Порубне

22 лютого 2017 року на дорогах Чернівецької області відбуватиметься акція протесту.

Ініціаторами виступили представники ГО “Майбутнє України”. Підтвердили перекриття дороги і в Нацполіції Чернівецької області, повідомляє Вечірній Кам’янець.

Керівництво ГУНП в Чернівецькій області просить утриматись від поїздок 22 лютого 2017 року по автомобільній дорозі міжнародного значення М-19, сполученням Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече, в напрямку с. Тереблече Глибоцького району Чернівецької області.

Цього дня представники громадського об’єднання “Авто Євро Сила” на вказаній ділянці дороги планують проводити акцію протесту, спрямовану на привернення уваги органів державної влади до проблем власників автомобілів із іноземною реєстрацією. Це може призвести до обмеження або перекриття руху транспорту на тривалий час та спричинити незручності в користуванні транспортними магістралями, зазначають у прес-службі управління Нацполіції області.

Також у поліції попередили учасників акції, що відповідно до чинного законодавства України, за групове порушення громадського порядку, що призводить до суттєвого порушення роботи транспорту (згідно ст. 293 Кримінального кодексу України) та за блокування транспортних комунікацій (згідно ст. 279 Кримінального кодексу України) передбачено кримінальну відповідальність

Автор: Алла Самойленко