Новини
Кримінал

Підозрюваного у смертельній аварії поблизу Шепетівки взяли під варту

Дорожньо-транспортна пригода сталася у суботу, 4 лютого, близько 10:30, на ділянці автодороги між містами Шепетівка та Славута. Вантажівка «DAF» рухалася у напрямку Шепетівки. За попередньою інформацією, водій автомобіля «Volkswagen Jetta» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та потрапив під колеса вантажівки.
Внаслідок аварії двоє пасажирів, які були у салоні «Volkswagen Jetta», загинули на місці події. Водія та ще одного пасажира з травмами госпіталізували до Шепетівської центральної районної лікарні. Водій вантажівки не постраждав.

Колегія Апеляційного суду Хмельницької області залишила без змін ухвалу Хмельницького міськрайонного суду від 7 лютого щодо обрання водієві автомобіля «Volkswagen Jetta» міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, повідомляє сайт Шепетівки.

Про це свідчить ухвала апеляційного суду від 13 лютого. З’ясувалося, що за кермом «Volkswagen Jetta» перебував завідуючий кафедри Хмельницького Національного Університету. Чоловіка підозрюють у порушенні правил дорожнього руху, внаслідок чого загинуло двоє осіб. Він проявив неуважність, не врахував дорожню обстановку і виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з автопоїздом «DAF».

П’ятого лютого чоловікові повідомили про підозру у вчиненні тяжкого злочину відповідно до ч.3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Викладач університету перебуватиме під вартою до 3 квітня цього року.

Автор: Тетяна Новак