Новини
Кримінал

У Кам’янці розшукують зловмисника, який за ніч підпалив шість автомобілів

Вночі невідомий шляхом підпалу пошкодив шість автомобілів, припаркованих у дворах будинків в північній частині міста. На щастя, транспортні засоби сильно не постраждали. Наразі правоохоронці докладають максимум зусиль для пошуку хулігана.

Повідомлення про подію надійшло на лінію «102» близько 2-ї години ночі. Люди самі швидко загасили вогонь, тож постраждало тільки лако-фарбове покриття транспортних засобів: двох «ВАЗів», «Славути», двох «Daewoo» та «Mitsubishi Lancer».

Правоохоронці, які виїхали на місце події, підтвердили, що в усіх шести випадках причиною займання транспортних засобів є підпал. За цими фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 194 «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу» Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські розшукують зловмисника і звертаються до всіх, хто став свідком цих протиправних дій або має будь-яку інформацію, що стосується цих злочинів, з проханням повідомити про це до Кам’янець-Подільського відділу поліції за номерами 6-45-85 або «102».

Джерело: сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак