Новини
Кримінал

«На гарячому» затримали охоронця агрофірми, який систематично обкрадав підприємство

Чоловік крав комбікорм і перепродував його власникам великої рогатої худоби. Затримали його під час чергової крадіжки майже на 2 тисячі гривень.

Працівники Теофіпольського відділення поліції отримали оперативну інформацію про те, що 49-річний охоронець однієї із агрофірм району, зловживаючи своїм службовим становищем, систематично викрадає комбікорм із підприємства, де працює.

Так, в ніч на 18 лютого близько 05.00 години під час своєї зміни зловмисник викрав 270 кілограмів комбікорму вартістю 1825 гривень. Мішки повантажив у власний автомобіль і намагався вивезти викрадене, але на виїзді з території господарства крадія зупинили його ж колеги разом з працівниками поліції та службою безпеки підприємства.

По даному факту у Теофіпольському відділенні поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, виправних робіт, обмеження або позбавлення волі на строк до 4 років.

До речі чоловік раніше вже «попадався» на аналогічному злочині, тільки на іншому підприємстві, але, як бачимо, на шлях виправлення не став. Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини злочинної діяльності зловмисника.

Джерело: Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак