Новини
Інфраструктура

У Шепетівці запустили підвищуючу водопровідну насосну станцію

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства протягом 2017 року планує виконання низки заходів з покращення послуг водопостачання та водовідведення міста. Одним з етапів цього плану було будівництво підвищуючої водопровдіної насосної станції (ПВНС) для належного забезпечення водою  будинків Старокостянтинівського шосе та прилеглих вулиць.
Зважаючи на численні прохання споживачів та після проведеня моніторингу водопровідних мереж вказаного мікрорайону було прийнято рішення про необхідність  будівництва ПВНС по вул. Старокостянтинівське шосе, 71. Підприємство вже пройшло етапи планування, вибору місця, будівництва, випробування та нарешті введення в експлуатацію насосної станції.

Після введення в експлуатацію вказаної ПВНС було підвищено тиск у будинках мікрорайону, що в свою чергу покращило якість водопостачання багатьох шепетівчан. Крім того використання обладнання, що встановлено на ПВНС, дає змогу забезпечити надійне та безперебійне водопостачання мікрорайону.

Надалі водоканал має намір продовжити виконання наміченого плану заходів щодо покращення якості послуг з водопостачання та водовідведення.

Автор: Тетяна Новак