Новини
Події

У Хмельницькому швидка потрапила у серйозну аварію

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 27 лютого, близько 00.30 години по проспекту Миру на «кругу» в районі заводу «Темп». 37-річний водій пасажирського автобуса сполученням «Чернівці — Київ», житель Чернівців, не надав переваги в русі автомобілю «швидкої» під керуванням 46-річного хмельничанина, внаслідок чого відбулось зіткнення.

У результаті ДТП усі члени бригади швидкої допомоги отримали тілесні ушкодження. У водія діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс мозку, у 51-річного лікаря — закриту черепно-мозкову травму та різано-колоту рану голови, а у 63-річного фельдшера — забій грудної клітини. Також забій губи отримала 8-річна дитина, яка перебувала в автобусі. Усім потерпілим надали медичну допомогу без госпіталізації.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді накладення штрафу, виправних робіт, арешту або обмеження волі на строк до 3 років.

Інформація сектору комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Алла Самойленко