Новини
Суспільство

Хмельницькі аудитори тепер уміють бачити “тінь”

Працівниками управління аудиту Головного управління ДФС у Хмельницькій області удосконалили професійні знання, взявши участь у 40 – годинному тренінгу-семінарі на тему «Актуальні питання бухгалтерського обліку та контролю операцій з активами, зобов’язаннями, капіталом, доходами та витратами», який проводився провідними фахівцями ТОВ «Центр розвитку аудиту».
Навчання фахівців відбулося не лише у формі лекцій, а й у формі тренінг-семінару, на якому аудитори вирішували практичні завдання та активно обговорювали окремі аспекти викладених тем. Адже навіть дрібні, на перший погляд, деталі можуть вплинути на об’єктивність та прозорість аудиторської перевірки. Саме тому  працівникам ДФС нагадали всі правила та особливості податкового і бухгалтерського обліку та зосередили увагу на тонкощах чинного законодавства. З-поміж особливо важливих і цікавих тем, це контрольовані операції та особливості трансфертного ціноутворення і формування показників фінансової та податкової звітності відповідно до концепцій національних та міжнародних стандартів бухгалтерського обліку та міжнародних стандартів фінансової звітності.
Тиждень навчання аудиторів став надзвичайно насиченим. Прослухавши всі лекції і відпрацювавши практичні заняття, усі слухачі пройшли важливий етап навчання – фінальне тестування. На основі саме його результатів кожен слухач отримав свідоцтво про удосконалення знань.

Джерело: сайт ДФС у Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко