Новини
Культура

«Молодий балет Києва» привезе до Нетішина «Лебедине озеро»

16 березня о 16.00  у Палаці культури  м. Нетішин виступить театр «Молодий балет Києва». У виконанні артистів глядачі побачать балет «Лебедине озеро» на музику П. Чайковського – один з найпопулярніших творів автора.березня у м. Нетішин виступить театр «Молодий балет Києва».

У виконанні артистів глядачі побачать балет «Лебедине озеро» на музику П. Чайковського – один з найпопулярніших творів автора. Ставши унікальним явищем художньої культури, “Лебедине озеро” зібрало і ввібрало все багатство романтичного балету XIX століття і багато в чому визначило розвиток балетного театру ХХ століття. Глядачі зможуть насолодитись незабутньою музикою, хореографією та зворушливою історією про кохання.  Солісти   – лауреати міжнародних конкурсів, солісти Національної опери України, Ліна Володіна та Віктор Іщук.

Вартість квитків 60-120 грн. Квитки можна придбати у Палаці культури, а також за телефонами: (098) 811 64 70, (066) 801 57 47.

Театр «Молодий балет Києва» неодноразово ставав лауреатом міжнародних конкурсів і фестивалів. Колектив має широкий репертуар, до складу якого входять шедеври народної хореографії, сучасні балетні постановки та балети класичного спадку, такі як: «Лебедине озеро», «Лускунчик», «Кармен Street», «Дежавю». Трупа театру з успіхом гастролювала у багатьох країнах світу – Франції, Іспанії, Італії, Німеччині, Австрії, Польщі, країнах Латинської Америки, Лівані, Росії, Південній Кореї та інших країнах.

neteshyn.com.ua

Автор: Адміністратор сайту