Новини
Бізнес

Сергій Іващук: ми закликаємо аграріїв усіх політсил об’єднатись задля захисту землі і селян

Під час другого етапу III конференції обласної організації Аграрної партії члени регіональної організації Аграрної партії підсумували черговий насичений період роботи . Відзначили: за неповних три місяці додалось 161 первинних осередки і разом їх в області вже 802. Вони діють у 20 районах та 6 містах обласного значення і об’єднують понад 4 тисячі членів партії.
Голова обласної організації Аграрної партії Сергій Іващук у своїй доповіді відзначив позитивні результати перших місцевих виборів у новостворених об’єднаних територіальних громадах Шепетівського та Чемеровецького районів. Від Аграрної партії обрано 25 депутатів.

– Основну ж увагу ми продовжуємо зосереджувати на недопущенні урядовцями і парламентарями «протягування» руйнівних для українського села змін до законів щодо мораторію на продаж землі, – наголосив голова.
Рішенням конференції вирішили всебічно підтримати проведення Всеукраїнського з’їзду аграріїв за участю перших осіб держави щодо обговорення питання подальшої долі української землі та стратегії розвитку сільського господарства та сільських територій України. Також конференція заявила про підтримку участі фермерів, керівників сільгосппідприємств участь у протестних заходах, які будуть проводитись на захист української землі. Делегати звернулись до аграріїв області інших політичних сил об’єднатися навколо проблем в аграрному секторі та єдиним фронтом вести боротьбу з владними структурами за права землевласників паїв та покращення життя на селі.
Також схвалили проект програми Аграрної партії та змін до нині діючого Статуту, вирішили в найкоротший термін подати його до Центрального апарату Аграрної партії і просити голову партії Віталія Скоцика невідкладно винести проект на Х1 черговий з’їзд. Його заплановано на 24 березня.

Автор: Адміністратор сайту