Новини
Суспільство

Дороги Хмельниччини з настанням погожих днів почали ремонтувати

Із настанням сприятливих погодних умов дорожники Хмельниччини проводять роботи із ліквідації аварійної ямковості. Внаслідок частих коливань температури повітря протягом зими та надмірної вологості,  дорожнє покриття зазнало значних ушкоджень та руйнувань.

В першу чергу дорожники зосередились на  аварійно небезпечних місцях та найбільш уражених ділянках головних магістралей області. Зокрема, ремонтні роботи виконуються на автодорогах: М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка, Н-03 Житомир-Чернівці, Р-05 Городище-Рівне-Старокостянтинів, Р-24 Татарів-Косів-Коломия-Борщів-Кам’янець-Подільський, Р-26 Острог-Кременець-Почаїв-Радивилів, Р-48 Кам’янець-Подільський-Сатанів-Війтівці-Білогір’я, Р-50 Ярмолинці-Сатанів, Р-49 Васьковичі-Шепетівка.

Аварійний ямковий ремонт щоденно виконують до 30 ремонтних бригад філій ДП “Хмельницький облавтодор”.

Так, протягом трьох днів, методом просочування, холодними асфальтобетонними сумішами та причіпною дорожньо-ремонтною машиною «Ремонтер»,  було ліквідовано майже 1000 м2 деформацій дорожнього покриття.

Із підвищенням температури повітря дорожники перейдуть до виконання ремонтних робіт гарячим асфальтобетоном.

З початку 2017 року дорожникам вдалось ліквідувати 7,5 тис. м2 аварійної ямковості

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, не перевищувати дозволені швидкісні режими, звертати увагу на попереджувальні знаки та дбати про власну безпеку та безпеку інших.

 

Інформація прес-служба САД у Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко