Новини
Суспільство

Весняний настрій від хмельницького комплексу “SportCity”

Весна іде, красу несе – співається у популярній народній пісні. Справді, буквально з останніми днями зими погода своім сонячним теплом змінила настрій хмельничан на весняний.

А красу в наше місто несе не тільки весна, а й працьовитий та талановитий колектив забудовника SK GROUP та іхній поки що найуспішніший та найамбітніший проект – комплекс “SportCity”.
Розташований навпроти Палацу творчості об ‘єкт вже виріс у три поверхи своєї комерційної частини, призначеної для об’єктів торгівлі, розважальних та оздоровчих закладів. Уже на часі перекриття третього поверху та початок зведення цегляної кладки його житлової частини. Для чого встановлюється вже четвертий великий кран.

Унікальні переваги цього комплексу дозволяють  компаніі SK GROUP постійно залучати кошти нових інвесторів, що дає змогу нарощувати темпи будівництва. А переваги – це й вдале розташування комплексу, якість будівництва та матеріалів, що на ньому використовуються, можливості індивідуального планування, та, головне, нова якість самого життя, яку надає проживання в цьому комплексі. Велика кількість зелених зон, місць для відпочинку та спортивних об’єктів від турніків до великого стадіону – це унікальна пропозиція на ринку житла нашого міста!

Забудовник також пильно стежить за настроями та побажаннями майбутніх власників квадратних метрів у SportCity, намагаючись врахувати іхні побажання.

А ще часто влаштовує різні приємні несподіванки для своїх потенційних клієнтів. Наприклад, прямо зараз діє акція до свята 8 березня, за якою діє знижка урозмірі 100 гривень на кожен квадратний метр! Так що поспішайте до Центру продажу, що знаходиться поряд із будівництвом або заходьте на сайт sportcity.km.ua.

Автор: Алла Самойленко