Новини
Кримінал

Хмельничанина підозрюють у виготовленні фальшивого алкоголю

У Хмельницькому підприємливий мешканець обласного центру вирішив збагатитися у незаконний спосіб. Для цього він організував у складському приміщенні підпільну гуральню. Там він встановив спеціальне обладнання і виробляв фальсифікований алкоголь. Ці обставини виявлені у ході досудового розслідування.

Працював чоловік подуктивно: на момент проведення санкціонованого обшуку у так званому цеху виявлено понад 3 тисячі літрів готової продукції, 700 літрів спирту. Все це було вилучено.

Як повідомляє Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області,  Процесуальним прокурором вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частинами 1, 2 статті 204 (незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом відкриття підпільного цеху з використанням обладнання, що забезпечує масове виробництво таких товарів, незаконне зберігання з метою збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв та їх транспортування) Кримінального кодексу України.
Наразі вживаються заходи щодо встановлення обставин вчинених кримінальних правопорушень та вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

 

Автор: Алла Самойленко