Новини
Суспільство

На Хмельницькій АЕС визначили переможців конкурсу наукових доповідей

 

 2 – 3 березня на Хмельницькій АЕС проходив захист наукових робіт молодих працівників. У конкурсі, який проводиться вже більше десяти років за ініціативи Організації молоді підприємства, взяли участь чотирнадцять працівників віком до 35 років.

У виробничій та соціальній секціях змагалися представники шести цехів та підрозділів Хмельницької АЕС. Вже традиційно, найконкурентніший виробничий напрямок, зібрав найбільшу кількість учасників, де за звання найкращого в даній категорії змагалися молоді фахівці із енергоремонтного підрозділу, цеху теплової автоматики та вимірювань, навчально-тренувального центру, відділів ядерної безпеки та контролю металу. Наукові роботи, які представлені у даній категорії вирізнялися новизною та творчим підходом. В наукових розробках було враховано також актуальність та важливість даної тематики для персоналу Хмельницької АЕС.

За результатами оцінювання, перше місце у виробничій тематиці посіла працівниця навчально-тренувального центру Анна Кучмій, яка представила на розгляд журі роботу з вдосконалення підготовки персоналу АЕС та використання панорамних 3 D турів у процесі навчання.

Автором кращої доповіді соціального напрямку визнано слюсаря енергоремонтного підрозділу Віктора Гераскевича з роботою «Практична підготовка молоді в атомній енергетиці».

Професійне журі конкурсу відзначило різноплановість наукових робіт та високий рівень підготовки молоді, переможці виробничого та соціального напрямків представлятимуть Хмельницьку АЕС на галузевому конкурсі наукових доповідей серед молодих працівників енергокомпанії.

У найближчих планах молодіжної організації атомної станції «Створення бази наукових робіт, яка дозволить вдосконалити та розширити тематику доповідей, найактуальніші з яких використовуватимуться для вдосконалення робочих процесів», – зазначає голова Організації молоді первинної профспілкової організації Хмельницької АЕС Леонід Волков.

 

Автор: Адміністратор сайту