Новини
Дозвілля

Команда з Кам’янця-Подільського нажартувала собі перемогу в Подільській лізі КВН

Найкращими гумористами у 8-му сезоні Ліги КВН «Поділля» стали учасники кам’янецької команди «Наш формат». Як зазначили члени журі, вона роками залишається улюбленцем публіки, відрізняючись «добротою і людяністю».

Загалом у фіналі 4 березня зійшлися чотири команди замість п’яти: львів’яни не змогли приїхати на змагання. Мірялися жартами й анекдотами хлопці й дівчата із Хмельницького, Харкова, Кам’янця-Подільського та Вінниці.

На конкурс «Розминка» з ними вийшли позмагатися члени журі, які також відповідали на дотепні запитання глядачів. Кам’янчани заслужено здобули перемогу, заради якої кільком учасникам довелося буквально роздягнутися на сцені. Хлопці, стоячи у самих трусах, сказали, що важлива не перемога, а те, щоб всі встигли вчасно переналаштувати супутникове телебачення.

Хмельницька команда «Ми з 90-х» жартувала про рідне місто, згадала й базар та тролейбуси, які хоч і нові, однак видають їхню належність до Хмельницького традиційні шторки на лобовому склі. Зі своїм гумором хмельничани опинилися на другому місці Подільської ліги.

А от третій кубок журі віддало гостям із Вінниці – команді «НашаТирь». Вінничани вирішили допомогти нам і запропонували озвучити зупинки маршруток сексуальним голосом, оскільки проїзд незабаром подорожчає.

Четвертими у 8 сезоні стали учасники команди «Имени известного человека» з Харкова. Вони підготували найбільше жартів про Хмельницький. Крім подорожчання проїзду, знали, що першу велодоріжку в місті все ніяк не добудують. Навіть американського президента «поселили» в Гречанах.

Члени журі наголосили, що хвилювалися впродовж усієї гри, бо команди показували різні результати в різних конкурсах, зокрема в домашньому завданні хотілося більше музики і більше пісень. Оскільки всі команди зійшлися в фіналі – значить, всі – переможці.

«Як до фіналістів до вас було більше вимог і претензій, ми прискіпливо стежили за грою, – звернулася до учасників член журі Майя Онищук. – Не ображайтеся за оцінки. Нових успіхів вам і натхнення. Було гарно».

Фінал Ліги КВН «Поділля» відбувся днем пізніше від запланованого у зв’язку з оголошеним Днем жалоби за загиблими шахтарями «Шахта «Степова». Організатори обіцяли гроші, виручені за квитки, передати сім’ям загиблих гірників.

Автор: Тетяна Новак