Новини
Суспільство

Мешканці віддалених населених пунктів Хмельниччини активно освоюють “газові” особисті кабінети

Більше року клієнти ТОВ «Хмельницькгаз збут» можуть користуватися послугами онлайн сервісу на сайті 104.ua. На сьогодні в «Особистому кабінеті» вже зареєструвалося понад 45 тисяч споживачів Хмельницької області.

“Особливий попит «Особистий кабінет» має у споживачів віддалених населених пунктів Полонського, Чемеровецького, Теофіпольського та Городоцького районів Хмельницької області. Кожен десятий клієнт ТОВ «Хмельницькгаз збут» із цих районів уже використовує онлайн сервіс та може з персонального комп’ютера роздрукувати рахунок за газ, внести оплату та простежити її хронологію, а також задати запитання онлайн”, – повідомляють у прес-службі ТОВ. Та додають, що не менш активними також є споживачі міст обласного значення – Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Славути та Дунаєвець, де в «Особистому кабінеті» зареєструвався кожен сьомий клієнт компанії.

До слова, зареєструватися в «Особистому кабінеті» можуть всі побутові споживачі та фізичні особи- підприємці, на яких відкрито особовий рахунок. Для цього на сайті 104.ua необхідно зайти в поле «Реєстрація», ввести номер свого особового рахунку, останню суму платежу та email.

Джерело ТРК “Поділля центр”

Автор: Алла Самойленко