Новини
Кримінал

У Хмельницькому ніяк не розпочнеться розгляд «хабарної» справи чотирьох прокурорів і адвоката

Хмельницький міськрайонний суд сьогодні, 6 березня, знову переніс підготовче засідання у справі тернопільських прокурорів, яких обвинувачують в одержанні неправомірної вигоди, загальною сумою близько 12 тисяч доларів.

Сьогодні на розгляд справи не прибули представники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, яка є  стороною обвинувачення. Раніше засідання переносили через неявку адвокатів.

На лаві підсудних «верхівка» тернопільської обласної і місцевої прокуратури: Іван Антюк, Віталій Сідоров, Володимир Соколишин, Павло Хоменко й адвокат Ростислав Молень. Вони усі звинувачення відкидають і кажуть, що «стали жертвами «розбірок», аби деякі органи відзвітували про роботу.

Обрані судом ще минулого року запобіжні заходи закінчились і досі не були продовжені, зокрема Іван Антюк вийшов з-під домашнього арешту, а іншим обвинуваченим Сідорову і Хоменку не повернули застави. Загалом матеріали справи налічують понад 25 томів.

Як зазначив суддя Олександр Трембач, сторона обвинувачення надіслала клопотання, що не може прибути на засідання через зайнятість в іншій справі, відтак  розгляд перенесли на 3 квітня.

Автор: Тетяна Новак