Новини
Події

У Хмельницькому до невгамовних хуліганів у кафе наряд поліції виїздив двічі за вечір

Нещодавно трапився інцидент в одному з кафе Хмельницького. Там двоє нетверезих чоловіків намагалися влаштувати розбірки. Аби втихомирити хуліганів, працівникам закладу довелося двічі викликати поліцію охорони.

Перший сигнал «Тривога» з кафе, що перебуває під охороною, надійшов на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони близько десятої години вечора. Наряд швидкого реагування негайно прибув на місце події. Бармен закладу вказала на двох невідомих чоловіків, які дебоширили в приміщенні. Поліцейські охорони вгамували хуліганів та попросили їх покинути  приміщення. Роботу закладу, здавалося б, було відновлено.

Проте у кафе спокійно було недовго.  Коли правоохоронці від’їхали від охоронюваного об’єкту, ситуація повторилася. Двоє молодиків, котрі 15 хвилин тому заблокували роботу кафе, повернулися знову і стали погрожувати фізичною розправою працівниці закладу за те, що вона викликала правоохоронців. Жінка не стала терпіти грубощі і вдруге за вечір натиснула на тривожну кнопку поліції охорони.

Коли ж поліцейські охорони вдруге під’їхали на виклик до кафе, то хулігани, побачивши правоохоронців, намагалися втекти. Але вже через кілька хвилин у дворі одного з будинків у мікрорайоні «Виставка» їх було затримано.

Зловмисників доставили спочатку на експертизу до медичної установи для з’ясування стану алкогольного сп’яніння, а потім – до Зарічанського відділу поліції. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини події для винесення відповідного процесуального рішення щодо правопорушників.

Інформація Управління поліції охорони в Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко