Новини
Кримінал

У Старокостянтинові правоохоронці затримали зловмисника, який обікрав офіс громадської організації

Зловмисником виявився 32-річний місцевий житель, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки і шахрайства.

У середині лютого до Старокостянтинівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в офіс місцевої громадської організації проник невідомий та викрав усю оргтехніку. Правоохоронці встановили, що злодій пробрався в приміщення, розташоване на першому поверсі багатоповерхівки, шляхом відтискання вікна. Звідти виніс 5 комп’ютерів та принтер загальною вартістю більше 10 тисяч гривень.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники поліції вирахували зловмисника — ним виявився 32-річний місцевий житель, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та шахрайства. Під час обшуку в будинку, де він проживав, вилучили частину викраденої оргтехніки. Решту він уже встиг продати.

Крім того, під час обшуку було вилучено і газонокосарку, яку зловмисник на початку березня викрав з господарства 50-річного місцевого жителя.

Тепер злодію-рецидивісту доведеться відповідати перед законом згідно ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
Автор: Алла Самойленко