Новини
Суспільство

Чи “чесні” ваги у продавців на Хмельницькому продуктовому ринку?

Багато хмельничан, купуючи продукти на центральному продуктовому ринку, вірять продавцям і дуже рідко переважують придбане на контрольних вагах. А таких вагів на ринку чотири. Вірити, звичайно, треба, але й перевіряти буде не зайвим.  Власне, під час покупки деколи навіть побачити, скільки важить те, що придбаєш,  не так вже й легко. А ще й треба швидко вирахувати вартість. Тому, як радять у сюжеті ТРК “Поділля центр”, не завадить ходити за покупками з калькулятором і власними вагами. А ще фахівці дають поради, як діяти, коли вас все ж обрахували.

Звичайно, переважна більшість продавців – люди чесні і порядні. Тим більше, що зараз такі часи, коли покупців треба поважати, – конкуренція велика. Люди зазвичай здійснюють покупки у тих продавців, яким довіряють, та стають постійними відвідувачами торгової точки.

Чи то люди у нас такі вже толерантні, чи порушень на хмельницькому ринку немає, але цього року ще ні однієї скарги до управління захисту споживачів ГУ Держпродспоживслужби не надійшло.

 

 

Автор: Алла Самойленко