Новини
Суспільство

Хмельницьку атомну станцію охороняє чемпіон України з рукопашного бою

Нацгвардієць військової частини з охорони Хмельницької АЕС Володимир Данилюк-Учамбрін, який представляв Західне оперативно-територіальне об’єднання на турнірі з рукопашного бою, завоював звання чемпіона України.

На Всеукраїнському чемпіонаті серед військовослужбовців Національної Гвардії України, що проходив на початку березня у Дніпрі, взяли участь біля сотні спортсменів у різних вагових категоріях, які пройшли перший етап і були призерами у своїх територіальних об’єднаннях.

На чемпіонаті Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України, Володимир посів друге місце у ваговій категорії до 90 кг. Перемога на Всеукраїнському чемпіонаті – не лише крок вперед, але і перемога над собою.

За словами чемпіона, склад учасників турніру був потужним, серед яких біля двадцяти майстрів спорту, більше половини – кандидатів в майстри спорту. «Найважче було боротися», – як зазначає Володимир,- «із подібними спортсменами, які займалися боротьбою». Але саме досвід боротьби самбо, якою займався в шкільні роки військовослужбовець і допоміг стати найкращим.

За словами Володимира, нацгвардійці, які охороняють Хмельницьку АЕС завжди підтримують та підвищують свій рівень підготовки, а також беруть участь у змаганнях різного рівня. Звання чемпіона України з рукопашного бою, яке завоював військовослужбовець, свідчення тому.

Джерело: інформцентр ВП “Хмельницька АЕС”

Автор: Тетяна Новак