Новини
Суспільство

Європейський Союз підтримає кам’янецьких скелелазів

Ще минулого тижня міське управління освіти і науки отримало підтвердження перемоги в грантовій програмі «Кусаноне» від Посольства Японії в Україні, а вже сьогодні повідомлено щодо перемоги в іншому конкурсі від Європейського Союзу.

Йдеться про конкурс у рамках проекту міжнародної технічної допомоги ЄС «Створення сучасної моделі управління регіональним розвитком ринку праці в Хмельницькій області» для реалізації проекту «Реконструкція частини будівлі ПНВО під спортивний зал для скелелазіння по вул. Огієнка, 35а».

Європейським Союзом буде профінансовано половину вартості від необхідної для придбання обладнання, що складає 350 тис. грн., повідомляє управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради.

Іншу частину коштів планується виділити із міського бюджету, адже реалізація вищевказаного проекту забезпечить розвиток спортивного скелелазіння у місті, збільшення охоплення дітей заняттями в спортивних секціях, популяризацію екологічних видів спорту, дасть можливість підготовки та проведення змагань зі скелелазіння різного рівня.

Автор: Алла Самойленко