Новини
Події

Мешканець Хмельниччини заготовив для себе п’ять кілограмів наркотиків

Висушене та подрібнене наркотичне зілля чоловік зберігав у кількох поліетиленових пакетах і згортках. Стверджує, що тримав марихуану для власного використання і не мав наміру продавати. Наразі правоохоронці перевіряють цю інформацію. На підставі ухвали Хмельницького міськрайонного суду працівники управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області провели санкціонований обшук в будинку 32-річного жителя села Пирогівці Хмельницького району. У ході обшуку правоохоронці виявили та вилучили близько 5 кілограмів марихуани, яка зберігалася у кількох поліетиленових пакетах, згортках та пластикових ємкостях.

Чоловік пояснив, що на рослини коноплі натрапив на пустирі за селом. Сам зібрав урожай і зберігав марихуану для власного використання. Наразі правоохоронці перевіряють цю інформацію.

Розслідування здійснюється в рамках кримінального провадження, відкритого за ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України, повідомляють у поліції Хмельниччини.

Автор: Алла Самойленко