Новини
Події

Дитячий спортивно-танцювальний клуб «Грація» відсвяткував 10-ти річчя

9 березня в Старокостянтинові відбувся святковий Ювілейний концерт спортивно – танцювального клубу «Грація» (керівник — Лариса Плохотнюк).

Зразковий дитячий спортивно-танцювальний клуб «Грація», який відсвяткував 10-річчя з часу створення, налічує у своєму складі півсотні дітей від трьох до чотирнадцяти років. Дівчатка мають видатні творчі здобутки, медалі чемпіонатів та змагань, які проходили не лише в Україні, так, наприклад, на чемпіонаті Європи і з сучасних танців, який минулого року відбувся у Польщі юна вихованка клубу Софійка Боровик здобула почесне третє місце.

Батьківський, тренерський колективи, діти та юні спортсменки висловили щиру подяку народному депутату України Віктору Бондарю за дружню та спонсорську підтримку. За його сприяння клуб отримав такі суттєві подарунки як спортивні мати та килими для тренувань, нові костюми, постійна фінансова допомога для участі у чемпіонатах – все це надає ентузіазму юним талантам та бажання досягати нових вершин. Вдячні наставники та вихованці «Грації» передали народному депутату статуетку, як символ клубу і сувенірну кружку з зображенням колективу та словами вдячності. В свою чергу, від імені народного депутата з привітаннями виступив член Партії «Відродження» Ігор Головня, який подякував керівникам колективу за багатолітню працю, а батькам вихованців — за терпіння та гідне виховання дітей, та побажав творчого натхнення дружньому колективу «Грації», успішних стартів та перемог!

Автор: Адміністратор сайту