Новини
Спорт

Скелелази з Нетішина завоювали три перших місця на Чемпіонаті з боулдерингу  

 

На відкритому Чемпіонаті Львівської області з боулдерингу юні скелелази із міста атомників показали високий рівень майстерності. У молодіжному чемпіонаті змагалися скелелази із Києва, Вінниці, Хмельницького, Чернівців, Харкова, Краматорська, Кременчука, Стрия, Львова. Особливо приємно, що представники Нетішинської школи скелелазіння «Вершина», якою опікується працівник Хмельницької АЕС Олександр Веремійчук входять до когорти найкращих.

Зокрема, беззаперечним лідером Чемпіонату серед дівчат 2004-2005 років народження стала неодноразова призерка змагань різного рівня Катерина Педько. У категорії 2002-2003 років народження свою вправність продемонструвала нетішинка Софія Головачова, яка також посіла першу сходинку. Чергову перемогу записав до свого активу і Ярослав Кондратюк, який серед хлопців 2004-2005 років народження показав найвищий результат.

За словами тренера юних скелелазів, маршрути проходження були досить складними, і у деяких категоріях спортсмени клубу «Вершина» були єдиними хто зміг пройти дистанцію до кінця. «Проте спочивати на лаврах ще зарано, кожні змагання це лише невеличкий крок до досягнення нових вершин»,- підсумував Олександр Веремійчук.

Автор: Адміністратор сайту