Новини
Суспільство

Зараз на Хмельниччині охоронну сигналізацію у помешканні встановлять за півціни

З 15 березня і до кінця місяця поліція охорони Хмельниччини проводить соціальну акцію «Квартира під охорону». У зв’язку з цим керівництво Управління поліції охорони зустрілося з представниками засобів масової інформації, щоб вкотре наголосити громадянам не відкладати безпеку свого майна та родин на завтра, а подбати про них уже сьогодні, тим паче, коли є нагода зекономити.

Як розповів заступник начальника Управління поліції охорони в Хмельницькій області, підполковник поліції Анатолій Гонгало, за умовами акції громадянам пропонується встановити охоронну сигналізацію у помешканні з 50-відсотковою знижкою на монтажні роботи, а для учасників антитерористичної операції на Сході України вказана знижка становитиме до 75 відсотків.

Під час прес-конференції Анатолій Гонгало розповів про основні способи проникнення злодіїв до помешкань та найрізноманітніші інструменти для злому вікон та дверей. А на прохання журналістів детально розповів та показав сучасні охоронні прилади, якими обладнується житло громадян.

Вже багато років поспіль працівники Управління поліції охорони Хмельниччини дбають про безпеку подолян, адже ми – одна з найбільш надійних охоронних структур у країні. Поліцейські охорони проходять спеціальну підготовку, мають надсучасне обладнання та, найголовніше, мають право на носіння та застосування вогнепальної зброї, – наголосив під час зустрічі з журналістами Анатолій Гонгало.

Акція «Квартира під охорону 2017» розпочинається вже 15-го березня. Й триватиме до кінця місяця. Тож не варто зволікати!

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги можна, звернувшись безпосередньо до територіального підрозділу або зателефонувавши за цілодобовими номерами (080)050-22-20, (099)050-22-20, (097)050-22-20 та (073)050-22-20. Усі дзвінки з телефонів відповідних операторів зв’язку у межах України безкоштовні.

Інформація Управління поліції охорони в Хмельницькій області

Автор: Алла Самойленко