Новини
Увага!

Поліція охорони Хмельницької області запрошує на роботу

Управління поліції охорони в Хмельницькій області оголошує конкурс на посади поліцейського серед осіб, які вперше приймаються на службу в Національній поліції України.

Посади:

поліцейського взводу охорони об’єктів та публічної безпеки Хмельницького МВ УПО;

інженера головного пункту централізованого спостереження Хмельницького МВ УПО;

поліцейського-водія групи реагування Славутського МВ УПО;

інженера відділу технічної охорони та логістики УПО.

До службових обов’язків за вказаними посадами входить забезпечення охорони об’єктів усіх форм власності, кредитно-фінансових установ, приміщень з особистим майном громадян.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вік від 18 років, повна загальна середня або вища освіта, володіння українською мовою, для кандидатів на посаду поліцейського-водія – наявність посвідчення водія з категорією «В» та навики впевненого керування автомобілем.

Необхідні навички та якості: належні стан здоров’я та рівень фізичної підготовки, позитивне проходження професійно-психологічного відбору, високі мотивація та особисті якості, здатність швидко приймати правильне рішення та вміння діяти в екстремальних ситуаціях, дисциплінованість, організованість, відповідальність, комунікабельність, ввічливість, стриманість, прагнення допомагати людям, уміння аргументовано висловлювати свою думку.

Документи для участі в конкурсі приймаються за адресою: м. Хмельницький, вул.Тернопільська, 6/1, Управління поліції охорони в Хмельницькій області, відділ кадрового забезпечення.

Довідкова інформація з питань проведення конкурсу: тел. (0382) 728775.

Автор: Адміністратор сайту