Новини
Суспільство

У Хмельницькому СІЗО засуджених безкоштовно консультував юрист

Лекцію для засуджених, які відбувають покарання у Хмельницькому слідчому ізоляторі, провела директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області Наталія Стьопіна у вівторок, 14 березня.

     Про організацію спільних правопросвітницьких заходів представники регіонального центру та СІЗО домовились під час зустрічі 6 березня. Таким чином, засуджені мають змогу не лише дізнатися про свої права, але й отримати професійну консультацію юриста.

Під час лекції розглянули основні положення законодавства про безоплатну правову допомогу. Розповідаючи про право осіб, які відбувають покарання, на безоплатну вторинну правову допомогу, Наталія Стьопіна ознайомила присутніх з порядком звернення по таку допомогу та порядком призначення адвоката регіональним центром.

     Після лекції керівник регіонального центру проконсультувала засуджених з питань, які їх цікавили.

Слід додати, що особи, які відбувають покарання у Хмельницькому СІЗО,  можуть тепер ознайомитися із друкованими інформаційними матеріалами — буклетами та брошурами про безоплатну правову допомогу, які представники регіонального центру передали до установи.

Інформація khmelnytskyi.legalaid.gov.ua

Автор: Адміністратор сайту