Новини
Події

Летичівська ветеранська організація відсвяткувала 30-річчя

2017 рік для ветеранської організації Летичівського району – ювілейний. Тому 16 березня у залі засідань районної ради Летичева відбулись урочистості з нагоди 30 – річчя її створення. Тут зібралися ветерани району, гості, громадськість. Серед почесних гостей – голова районної державної адміністрації Ірина Матлаєва, голова районної ради Микола Крутоуз, голова Летичівської об’єднаної територіальної громади Ігор Тисячний, голова Меджибіжської об’єднаної територіальної громади Михайло Демків, заступник голови районої ради, голова районної організації Партії «Відродження» Василь Провозьон, начальник районного відділу культури та релігій, депутат райради від Партії «Відродження» Оксана Морозова та ін.
Народний депутат України Віктор Бондар, який неодноразово надавав підтримку цій організації, переймався її проблемами, і тепер надав фінансову допомогу на проведення даного заходу. З вітальними словами від імені нардепа до представників старшого покоління, які уособлюють мудрість та гордість краю, звернувся помічник-консультант народного депутата України Віталій Іваневич, побажавши подальшої плідної роботи на благо рідного краю та держави в цілому. Зі свого боку голова районної організації ветеранів України Галина Чекерда вручила подяку Віктору Бондарю за тісну співпрацю.
Цього дня на адресу ветеранської організації прозвучало багато теплих слів та привітань, адже рада ветеранів для району – це більше ніж офіційний орган, це – осередок життя для ветеранів, які, не зважаючи на посивілі скроні та тягар літ, не втратили життєвої активності та молодечого запалу і є прикладом для нинішніх та майбутніх поколінь.
Під час урочистого заходу учасники хору ветеранів війни і праці «Стежина»  дарували присутнім натхненно виконані музичні привітання, українські пісні. Члени ветеранської організації, які є учасниками хору, щиро дякували Віктору Бондарю за яскраві сценічні костюми та організацію свята.

Автор: Алла Самойленко