Новини
Дозвілля

У Городку змагалися юні книгомани

15 березня  в приміщенні Городоцької районної бібліотеки відбувся 2-й етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2017». В змаганні брали участь учні 6-7 класів – читці бібліотек  району, міста Городок, а також  сіл Сатанівської територіальної громади та смт Сатанів.

Змагання проходили в три етапи, на кожному з яких журі конкурсу обирало кращих з кращих. А завдання були не з  легких: довелося проявити і логіку, й ерудицію, а ще швидкість, щоб вчасно відповісти на поставленні запитання.

На другому етапі конкурсу учасникам потрібно було представити книжку, яку вони прочитали поза шкільною програмою, але презентувати її таким чином, щоб присутні зацікавились нею.

В результаті другого конкурсу лише шість учасників вийшли у фінал. Серед них – і учениця 7 класу Клинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сатанівської територіальної громади Валерія Нищенко, повідомляється на сайті Сатанівської тергромади.

В процесі підбиття підсумків результатів конкурсу, журі одноголосно вирішило, що переможців буде двоє. А саме, на обласному Всеукраїнському конкурсі дитячого читання «Книгоманія – 2017»  Городоччину представлятимуть учениця 7 класу з Городка, а від Сатанівської територіальної громади – Валерія Нищенко.

Автор: Тетяна Новак