Новини
Спорт

На Хмельниччині тривають змагання з пішохідного туризму

На прохання комунального позашкільного навчального закладу «Центр туризму і краєзнавства учнівської молоді» Нетішинської міської ради 17 -18 березня на базі спортивного комплексу  3-го державного пожежно-рятувального загону проходять відкриті міські змагання з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях на Кубок памяті Сергія Карпенка.

Змагання з пішохідного туризму присвячені пам’яті Сергія Карпенка- нашого земляка,бійця батальйону «Айдар». Коли вирували події на майдані,він не зміг бути пасивним спостерігачем-став пліч-о-пліч із побратимами,щоб врятувати демократію і прагнення бути у європейській спільноті. А потім нове випробування-війна, на якій він загинув героєм.

На дані змагання з’їхались 12 команд з Рівненської та Хмельницької областей. Змагання з видів пішохідного туризму проводяться з метою виявлення найсильніших команд та учасників, підвищення їх технічної та тактичної майстерності, сприяння безпеці туристських походів.

На урочистостях присутні представники міської влади, управління освіти виконавчого комітету Нетішинської міської ради,директори навчальних закладів,меценати, дружина та мати Сергія  Карпенка. Працівники 3-го державного пожежно-рятувального загону всіляко сприяли організації  змагань та контролювали безпечне проведення даного міроприємства.

 

3-й  державний пожежно-рятувальний загін
ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: Адміністратор сайту