Новини
Події

У Хмельницькому Національна гвардія у День відкритих дверей показала молоді техніку та зброю

Хмельницькі нацгвардійці, аби привабити молодих людей на службу, відкрили двері для школярів. Показали казарми, бронетехніку і зброю, демонстрували роботу кінологів.

У День відкритих дверей 17 березня військову частину 3053 Національної гвардії відвідали десятки дітей. Нацгвардійці показали умови, в яких проживають, на якій техніці їздять та яке озброєння мають. За словами заступника командира військової частини по роботі з особовим складом Сергія Іщенка, школярі дізналися про історію частини та змогли пізнати особливості армійської служби.

Діти кажуть, враження позитивні, не кожний же день відкривають доступ людям до військової частини. Дехто з молодих гостей навіть задумався про військову службу.

«Дуже круто тут. Мені все дуже сподобалося, і я думаю, що піду також служити в Національну гвардію», – переконаний учень НВК №7 Ілля Олійник, який приміряв спорядження нацгвардійця.

Неабияку цікавість проявили дітлахи до зброї, потримали її в руках. Нацгвардійці сподіваються, що така інформація сформує у них розуміння сучасних методів ведення війни і спонукає поповнити ряди захисників країни.

Автор: Тетяна Новак