Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому стартував капітальний ремонт вулиць міста

На автошляхах міста працює декілька ремонтних бригад.

Так, за кошти міського бюджету капітально ремонтують вулицю І. Франка, на ділянці від вулиці Толстого до будинку №55. Підготовчі роботи тут розпочато ще торік. Наразі дорожники працюють над влаштуванням дощової каналізації, якої раніше тут не було.
Масштабні роботи тривають і в мікрорайоні Озерна на вулиці Кармелюка. Протяжність ділянки капітального ремонту становить майже 800 погонних метрів. Тут буде відновлено асфальтне покриття проїзної частини вулиці та тротуарів. Крім цього, планується розширити дорожнє покриття на одну смугу руху та відремонтувати дощову каналізацію.
Для зручності маломобільних груп населення та мам з дитячими візочками буде облаштовано 34 переходи з пониженими бордюрами.
Вищезазначені роботи на обох вулицях виконують працівники ПАТ “Хмельницьке ШБУ-56”.
Подбали і про належне освітлення вулиці Кармелюка. Працівники комунального підприємства «Міськсвітло» ремонтують мережу зовнішнього освітлення. Наразі демонтовують старі і встановлюють нові електроопори. Уже замінили 22 опори. Загалом планують втановити 47 світильників з енергоощадними LED лампами.

Автор: Адміністратор сайту