Новини
Спорт

Команда хмельницьких поліцейських – переможець відкритого чемпіонату міста з футзалу

У серії до двох перемог динамівці двічі обіграли команду «Арсенал-Ротор» і вперше у своїй історії стали переможцями Преміум-ліги відкритого чемпіонату Хмельницького з футзалу сезону 2016-2017 років.

5 місяців точилась запекла боротьба у Відкритому чемпіонаті Хмельницького з футзалу. У фінал вийшли дві найсильніші команди — «Арсенал-Ротор» та «Динамо-ГУНП».

Переможця визначили у серії до двох перемог. Перший матч зіграли тиждень тому. Тоді основний час закінчився нічиєю 3:3, проте у серії післяматчевих пенальті влучнішими виявились саме динамівці.

А в суботу, 18 березня, відбулась друга гра серії. Вирішальна гра сезону зібрала чимало вболівальників — у залі було близько 700 чоловік. І, варто сказати, гравці віддячили любителям футзалу цікавою та захоплюючою грою, в якій «Динамо-ГУНП» здобуло другу перемогу поспіль з рахунком 2:1 і стало переможцем Преміум-ліги.

Раніше динамівці виграли ще й Малий кубок Асоціації футзалу міста Хмельницького, тож можна сказати, що гравці здобули усі можливі перемоги і поклали заслужені медалі чемпіонату в кубок.

Тепер, як переможці Преміум-ліги, динамівці представлятимуть Хмельницьку область у Всеукраїнському фіналі Аматорської футзальної ліги України, який відбудеться у Дніпрі 24-26 березня.

Ми приєднуємося до привітань  із заслуженою перемогою та бажаємо команді подальших звершень як на спортивній, так і на професійній ниві.

Автор: Алла Самойленко