Новини
Події

У ДТП неподалік Хмельницького зіткнулося три авто і постраждало четверо людей

Автопригода сталася вчора, 19 березня, о 20.00 годині на трасі «Житомир — Чернівці» поблизу села Скаржинці Ярмолинецького району.

Попередньо встановлено, що 33-річний житель села Соколівка, керуючи автомобілем «Opel Kadett», не впорався з керуванням та допустив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter» під керуванням 29-річного хмельничанина, після чого мікроавтобус допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen Sharan», за кермом якого перебував 55-річний житель смт. Ярмолинці. Внаслідок зіткнення найбільше постраждали саме водій та 25-річний пасажир автомобіля «Volkswagen Sharan». З численними переломами та політравмами їх госпіталізували в реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні. Стан обох чоловіків важкий.

У водія мікроавтобуса діагностували струс головного мозку, а у його 33-річної пасажирки — забій м’яких тканин обличчя. Обоє від госпіталізації відмовились.

Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років.

Інформація сектора комунікації поліції Хмельницької області

Автор: Алла Самойленко