Новини
Суспільство

Хмельничанам пропонують вимкнути світло і долучитися до Години Землі

25 березня о 20.30 люди в усьому світі вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних дій для боротьби зі зміною клімату. Україна долучається до Години Землі вже дев’ятий рік поспіль, активно підтримуючи всесвітній кліматичний рух та прагнення до сталого майбутнього. Хмельничани цього року всьоме підтримають акцію.

Година Землі була започаткована Всесвітнім фондом природи WWF в Сіднеї (Австралія) у 2007 році, і з того часу виросла до світової екологічної ініціативи, яка об’єднала більше 7000 міст у 170 країнах на всіх континентах у прагненні до майбутнього без зміни клімату, майбутнього, у якому всі забезпечені природними ресурсами, майбутнього, у якому людина живе в гармонії з природою.

Година Землі в Україні запрошує всіх долучитися до кампанії, продемонструвати свою підтримку, більш розумно споживати природні ресурси, щоб зберегти Планету для наших дітей та онуків!
Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин цьогорічна кампанія робить наголос на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компанії та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою.
Управління з питань екології та благоустрою міста закликає небайдужих мешканців міста Хмельницького 25 березня о 20.30 приєднатися до всесвітнього природоохоронного руху – Години Землі – 2017, та підтримати кампанію у нашому місті.
Кожен охочий може долучитися до цієї акції, вимкнувши на годину, з 20.30 до 21.30, електроенергію у себе вдома.
Година без світла символізує стурбованість людей за навколишнє середовище та їх прагнення зменшити свій вплив на довкілля.
Закликаємо усіх мешканців міста більш розумно споживати природні ресурси, щоб зберегти Планету.

Автор: Тетяна Новак