Новини
Події

Роман Мацола поспілкувався з селянами Судилкова про розвиток громади

Минулої суботи народний депутат України Роман Мацола провів робочу зустріч з громадою села Судилків. Спочатку Роман Миколайович прозвітував про свою роботу в парламенті, потім розповів про законопроекти, які нещодавно були прийняті, а також про ті питання, над якими нині працює центральна українська влада.

Але головною метою приїзду депутата у Судилків було бажання поспілкуватися з селянами про розвиток їхньої громади. Роман Миколайович привітав судилківчан зі створенням об’єднаної територіальної громади, наголосив, що це правильний крок і розповів про ті перспективи, які дає їм децентралізація. Також обранець закликав до співпраці та запропонував свою допомогу як народного депутата у відстоюванні інтересів Судилкова.

Розмова вийшла щира та конструктивна. Говорили про соціальну сферу, проблеми з переробкою та утилізацією сміття, необхідність врегулювання ситуації з оформленням земель за межами населених пунктів на користь мешканців, які тут проживають та інші проблемні питання.

Після зустрічі з громадою народний депутат провів особистий прийом виборців.

Також Роман Мацола відвідав виставку В’ячеслава Овдієнка, який власноруч виготовив макети старих будівель та відтворив історичний центр свого села, як він виглядав раніше. До речі, В’ячеслав Іванович – не лише творча людина, він і на зустрічі з депутатом був одним із найактивніших, задавав питання, дискутував, озвучував народному обранцю свої пропозиції.

Роман Мацола подякував судилківчанам за активність та пообіцяв пам’ятати і відстоювати їх інтереси у високих київських кабінетах. Ну а те, що Роман Миколайович дбає про інтереси своїх виборців, ми могли переконатися вже неодноразово. Сподіваємось, так буде і надалі.

Автор: Тетяна Новак