Новини
Увага!

У Хмельницькій області протягом квітня можна добровільно здати зброю

З метою виведення зброї, боєприпасів, вибухівки та спеціальних засобів з незаконного обігу Національною поліцією України з 1 по 30 квітня 2017 року проводитиметься місячник добровільної здачі.

У поліції нагадують, що громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, згідно з вимогами статті 263 Кримінального кодексу України звільняються від кримінальної відповідальності.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до підрозділів Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів він має можливість зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах.

Для отримання більш детальної інформації звертайтеся до територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області або дільничних офіцерів поліції в місцях вашого проживання або тимчасового перебування.

 

Інформація поліції Хмельницької області

Автор: Алла Самойленко