Новини
Дозвілля

У центрі Хмельницького школярі і патрульні влаштували флешмоб, аби нагадати правила дорожнього руху

Біля кінотеатру імені Т.Шевченка патрульні та 255 дітей відтворили ситуацію на дорозі, коли автомобіль не пропускає пішоходів. Потім станцювали і випустили в небо кульки, які символізували світлофор.

Хмельницький став четвертим містом, яке долучилося до Всеукраїнської естафети флешмобів, прийнявши її від Вінниці. Як пояснили організатори, це всеукраїнська акція, яка покликана нагадати дітям і дорослим важливість правил дорожнього руху.

«Це ідея департаменту поліції, акції відбуватимуться в усіх містах. У нас зібралося коло хороших керівників хореографічних колективів. Було лише дві репетиції, якби мали більше часу, змогли б придумати щось цікавіше. Але у нас і так вийшло непогано. Загалом такі акції про безпеку руху пройшли у всіх школах нашого міста», – пояснила методист науково-методичного центру департаменту освіти та науки Наталія Лєпікова.

Поліцейські передали естафетні символи флешмобу – прапор «За безпеку дорожнього руху» та іграшкового поліцейського Інспектора Гриву наступним учасникам. Акції мають відбутися в усіх великих містах країни та завершитися в Києві.

Автор: Тетяна Новак