Новини
Суспільство

Загальноміський суботник у Хмельницькому. Спроба номер два

У суботу, 25 березня, відбудуться загальноміські заходи з прибирання зелених зон та інших територій міста. Проходитимуть вони традиційно в рамках місячника благоустрою, який триватиме протягом березня-квітня.
Заходи відбудуться у всіх мікрорайонах Хмельницького. В прибиранні візьмуть участь структурні підрозділи міської ради, комунальні та інші підприємства, установи та організації міста. Їх колективи прибиратимуть зелені зони міста, прибережні смуги біля річок, а також зелені насадження вздовж доріг, повідомляють у міській раді.
Влада міста звертається до всіх мешканців міста із закликом: не залишатися осторонь та приєднатися до заходів з благоустрою території міста. Також, наголошуємо на тому, що власники та орендарі магазинів, офісів, керівники установ, організацій та підприємств повинні забезпечити прибирання прилеглих територій, встановити урни для сміття, висадити зелені насадження тощо.
Нагадаємо, генеральне прибирання міста спочатку планувалося на минулу суботу, 18 березня. Але через несприятливі погодні умови суботник вирішили перенести. Чи “дозволить” природа у ці вихідні прибрати місто – покаже час.

Автор: Тетяна Новак