Новини
Події

Для п’яти населених пунктів Хмельниччини розроблено генеральні плани

На черговому засіданні архітектурно-містобудівної ради під головуванням головного архітектора області Ірини Дунаєвської розгянули генеральні плани Білогір’я та Закіт, Українка, Сушівці, Водички Білогірського району Хмельницької області.

Проекти виконані з дотриманням  будівельних норм. У генеральному плані є план існуючого населеного пункту, що відображає сучасну планувальну структуру, схеми планувальних обмежень, охоронні зони природних заповідників, пам’яток природи, архітектури, історії і культури та зони регулювання забудови, ландшафтів, які охороняються. Також наявна схема розміщення населеного пункту в системі розселення району,  яка відображає існуючий стан та проектні пропозиції щодо територій спільних інтересів відповідних територіальних громад.  Для історичного місця селища міського типу Білогір’я  розроблений історико-архітектурний опорний план.

Розробником генеральних планів є приватне  підприємство з Вінниці.  Активну участь  у розробці та підготовці генеральних планів брали голова Білогірської селищної ради Анатолій Денисюк та голова Сушовецької сільської ради Галина Наголюк.

Містобудівну документацію було схвалено та рекомендовано після врахування зауважень для подальшого затвердження відповідно до законодавства.

Джерело

Автор: Алла Самойленко